Despre noi

Incepand cu anul 2003, Romanian Adventure s-a numarat printre firmele specializate in organizarea evenimentelor de team building si de tip incentive, domeniu care abia se nastea in Romania.

De atunci incoace oferta noastra s-a diversificat in permanenta, programele de team building ajungand sa cuprinda alaturi de jocuri specifice outdoor si indoor, sporturi, precum si activitati de tip "team adventure".

In prezent, printre beneficiarii programelor de team building si incentive organizate de Romanian Adventure se numara importante companii si institutii romanesti si straine.

In acesti ani de activitate am organizat peste 200 de de evenimente corporate, in majoritatea zonelor din tara, in toate sezoanele, outdoor si indoor.

La inceputul sezonului 2012 am lansat primul magazin online de turism de aventura, destinat in principal persoanelor fizice. Astfel oricine, indiferent de nivelul sportiv poate practica rafting, scufundari, off road, enduro, conoeing si multe altele, poate participa la seziuni de foto safari, scenarii de supravietuire, sau diferite cursuri pentru sporturi de aventura.

Echipa Romanian Adventure este alcatuita din traineri si instructori din cele mai diverse domenii de activitate; sportiv, militar, traineri de comunicare, instructori auto-moto, geografi, specialisti in turism, etc. Experienta acestei echipe ne da posibilitatea de avea in portofoliul nostru, majoritatea activitatilor specifice turismului de aventura, dar si sa inovam, sa descoperim noi posibilitati de dezvoltare in Romania si tarile vecine.

“Berbecul inaripat” a devenit pentru multi sinonim cu experientele unice, aventuri sigure si o cu totul alta viziune asupra iesilor in natura.