Cupon: 12 mai 2018
img_2482
img_2353
img_2356
img_2375
img_2419
img_2437
img_2490
img_2520

Canoe in Delta Neajlov

Cod produs: T17
Pret: 130,00 Lei
Sezon: mai-septembrie
Locatie: Calugareni
Durata: 4 ore
Perioada:

Descriere

Traseu cu canoea canadiana de 2 locuri, pe sectorul de rau Calugareni - Comana, care include cea mai mare parte din Parcul National Comana. Tura dureaza cca 4 ore si traverseaza zone impadurite, campuri de stuf, canale, mlastini si lacuri, intregul peisaj al acestor intinderi de ape.

participare

La turele cu canoele organizate pe Neajlov poate participa orice persoana cu varsta minima de 16 ani, indiferent de conditia fizica sau exeprienta in acest sport. Trebuie sa aveti un voucher valabil, impreuna cu rezervarea perioadei disponibile. Voucher-ul poate fi procurat din magazin, urmand pasii de la butonul "Pune in rucsac", sau prin mail. Turele de canoe sunt organizate in zilele de sambata si duminica, una pe zi incepand cu ora 11:00. Grupurile de cel putin 10 platitori, pot rezerva ture cu canoea in orice zi a saptamanii.

Instructaj

Echipa de intructori va organiza un instructaj si o proba practiva pe apa statatoare, inainte de pornirea propriu-zisa in traseu, astfel incat toti participantii sa poata deplasa si manevra o astfel de ambarcatiune in conditii de siguranta.

 • prezentarea caracteristicilor ambarcatiunii
 • notiuni de navigatie cu canoea
 • exercitii de coordonare, echilibru si stroc

Echipament

Echipament pus la dispozitie de Romanian Adventure:

Canoe de 2 locuri,cu compartiment de bagaje si 2 compartimente etanse(chesoane)destinate obiectelor electronice. Canoea canadiana este cea mai rapida ambarcatiune de acest gen, poate sustine fara probleme 2 persoane si provizii.

Vesta de salvare - articol obligatoriu.

  Echipament obligatoriu:

  • incaltaminte sport lejera
  • geaca de ploaie, palarie de soare, rezerva de apa.

  .

Traseu

Traseul de canoe va porni din Calugareni, traversand intrega lungime a riului pana la Comana, insumand o lungime de cca 20 km. Iesirea se va face intr-un loc amenajat, aflat in apropiere de Parcul de Aventura Comana