poze001
poze002
pozee003
img_6270

Foto Safari

Cod produs: T11
Pret: 190,00 Lei
Locatie: Muntii Ciucas
Durata: 3 zile
Sezon: tot timpul anului
Perioada:

Descriere

Vanatoare de imagini in rezervatie de mistreti si rezervatie de zimbri. Daca esti pasionat de fotografie acum ai ocazia unica de a trai o extraodinara aventura oferita de Romanian Adventure. Vanatoaarea de imagini este sportul care ofera ocazia de a intalni specii de animale salbatice de talie mare si de a le fotografia in mediul lor natural.

Sesiunea de fotografie va fi organizata in conditii de siguranta deplina, “vanatorii” avand locuri in foisoare special amenajate, fiind insotiti de padurari care activeaza in rezervatia respectiva.Acest tip de activitate necesita abordarea “tintelor” ca un vanator veritabil.Fotograful trebuie sa fie camuflat, sa nu poarte mirosuri straine mediului din padure (parfum, substante petroliere, unguent, etc.) si sa nu faca zgomot.Diferenta fata de vanatoarea clasica o face desigur “arma” , vanatoarea de imagini fiind 100% ecologica.

Deplasarea participantilor se va realiza cu masini de teren, iar accesul in rezervatii si desfasurarea activitatilor, necesita respectarea unor reguli impuse de organizatori. Cele doua rezervatii se afla in Muntii Ciucas la limita judetelor Brasov si Buzau. Voucher-ul este valabil impreuna cu rezervarea zilei si a orei in care doriti sa participate la sesiunea foto.

Rezervarile se fac la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Romanian Adventure asigura intreaga logistica necesara si echipa de insotitori.

locatie

Activitatea se desfasoara in partea de nord a Muntilor Ciucas, in apropiere de Intorsura Buzaului, in localitatea Vama Buzaului, aflata la o distanta de cca. 200 km de Bucuresti si 50 km fata de Brasov.

Celor care doresc sa ramana in zona, le oferim cazare si 3 mese/ zi la tariful 100 de lei/ persoana.

Locatia de cazare Romanian Adventure, se afla in apropierea izvoarelor Buzaului, intr-o zona de intinse paduri de brad, nu departe de rezervatiile vizate pentru safari.