Cupon: 02 iunie '18
canoe excursie w
canoe_siriu
canoe munte w
canoe_siriu2
peisaj_siriu
canoe_siriu3
peisaj_siriu2
canoe trip

Canoeing in munti

Cod produs: T0
Pret: 150,00 Lei
Sezon: mai - septembrie
Locatie: Lacul Siriu - Nehoiu
Durata: 2 ore
Perioada:

Descriere

Aventura pe apele lacului Siriu, o tura de initiere cu caiac canoea intr-un cadru natural aparte.

Tura cu canoea canadiana pe lac este primul pas in practicarea acest sport minunat, ocazia de a vedea peisaje ascunse celor care traverseaza zona pe uscat, o excelenta ocazie de exercitiu fizic in mijlocul naturii. Lacul Siriu se afla la limita judetelor Buzau si Brasov cu o lungime de cca 10 km, situat la 150 de km distanta de Bucuresti. Este un lac de baraj intre Muntii Siriu si Podu Calului, format intre pereti de stanca si inconjurat de paduri dese, fapt ce a dat nastere unor peisaje extraordinare, putin accesibile de pe maluri. Programul include o pauza pe o poienita total izolata, loc ideal pentru odihna sau picnic.

Romanian Adventure mai organizeaza in aceasta zona, ture de rafting, off road scufundari si tabere de supravietuire.

Participare

La turele cu canoele organizate pe lacuri poate participa orice persoana cu varsta minima de 16 ani, indiferent de conditia fizica sau exeprienta in acest sport. Este obligatoriu ca participantii sa aiba abilitati minime de a inota.

Trebuie sa aveti un voucher valabil, impreuna cu rezervarea perioadei disponibile. Voucher-ul poate fi procurat din magazin, urmand pasii de la butonul "Pune in rucsac".

Turele de canoe sunt organizate in zilele de sambata si duminica, fiind programate din 2 in 2 ore incepand cu ora 10:00.

Grupurile de cel putin 15 platitori, pot rezerva ture cu canoea in orice zi a saptamanii.

Instructaj

Echipa de intructori va organiza un instructaj si o proba practiva inainte de pornirea propriu-zisa in traseu, astfel incat toti participantii sa poata deplasa si manevra o astfel de ambarcatiune in conditii de siguranta.

 • prezentarea caracteristicilor ambarcatiunii
 • notiuni de navigatie cu canoea
 • exercitii de coordonare, echilibru si stroc

Echipament

Echipament pus la dispozitie de Romanian Adventure:

Canoe de 2 locuri,cu compartiment de bagaje si 2 compartimente etanse(chesoane)destinate obiectelor electronice. Canoea canadiana este cea mai rapida ambarcatiune de acest gen, poate sustine fara probleme 2 persoane si provizii.

Vesta de salvare - articol obligatoriu.

  Echipament obligatoriu:

  • incaltaminte sport lejera
  • pantaloni lungi, scurti, geaca de vant, palarie de soare, prosop.

  .

Traseu

Traseu

Traseul de canoe va porni din coada lacului, la punctul de varsare a raului Buzau in lac denumita Valea Neagra, traversand intrega lungime a lacului si golfurile laterale, insumand o lungime de cca 12 km.

Program

tura I 10:00 - 12:00

tura II 12:00 - 14:00

tura III 15:00 - 17:00