Cupon: 23 - 25 iunie 2017
actiuni-team-adventure-supravietuire-1
actiuni-team-adventure-supravietuire-2
actiuni-team-adventure-supravietuire-52
actiuni-team-adventure-supravietuire-7
actiuni-team-adventure-supravietuire-6

Tehnici de supravietuire

Cod produs: T4
Pret: 390,00 Lei
Durata: 3 zile
Locatie: Carpatii de Curbura, jud. Brasov/ Buzau
Sezon: iunie - septembrie
Perioada:

Descriere

Curs de supravietuire organizat in zone uluitoare, o aventura in salbaticie, pusa in practica de Romanian Adventure in Carpatii de Curbura. Testeaza-ti rezistenta si abilitatile pe parcursul a 3 zile intr-o tabara de supravietuire in cadrul ofertei "Tehnici de supravietuire".

‘’Supravietuitorii’’ vor trece prin multe incercari pentru a putea ajunge din nou la civilizatie, dupa ce vor fi dusi cu masinile de off road adanc in padure, pana acolo unde drumurile se sfarsesc.

Avand la dispozitie kit-ul de supravietuire, veti invata sa construiti un adapost calduros sa organizati tabara de supravietuire si sa identificati sursele de hrana. Intructorii va vor arata ceea ce este bun de mancat in padure si ce nu trebuie consumat.Va urma initierea in tehnici de vanatoare si pescuit in conditiile lipsei echipamentului adecvat, protectia impotriva animalelor salbatice, metode de obtinere a apei potabile, pastrarea igienei corporale si a formei fizice, etc.

Dupa deprinderea mijloacelor de orientare, va veti croi drum prin codri intunecati, urmand harta catre asezarile omenesti. Odata ajunsi in vale, veti intalni echipa de recuperare si o sa primiti costume de neopren pentru o repriza de inot si sarituri in cascada.

Pe seara grupul va ajunge la pensiune, unde va fi pregatita cina de catre echipa Romanian Adventure, folosind si eventuale ingrediente aduse de supravietuitori din salbaticie. Se va pregati un preparat vechi, ciobanesc, stropit cu vin de Pietroasele.

Locatie

Pozitia Muntilor Penteleu si Siriu aflati la circa 40 km de Brasov si 80 fata de Buzau, fiind strabatuti de DN 10, le asigura accesibilitate turistilor dornici sa descopere acest colt de tara. Desi inconjurati de zone intens populate, sunt unii dintre cei mai bine conservati munti in care ne-am desfasurat activitatea si de departe cei mai salbatici din sudul tarii.

Este suficient sa te abati cativa km de la drumurile asfaltate si iti vei da seama de acest lucru. Fauna este de exeptie, intalnindu-se toate mamiferele de talie mare, mai ales cerb.

Participare

La programul "Tehnici de supravietuire" poate participa orice persoana majora, cu o conditie fizica obisnuita.

Trebuie sa ai un voucher valabil, impreuna cu rezervarea perioadei disponibile. Aveti posibilitatea de a alege din 2 perioade de desfasurare. Rezervarea se face cu cel putin 7 zile inainte de debutul programului.

Program

Ziua 1

15:00 intalnire in orasul Nehoiu

16:00- 19:00 primirea kit-ului de supravietuire, offroad, amenajarea taberei

20:00 pregatirea cinei

Ziua 2

09:00 - mic dejun

10:00 – tehnici de supravietuire si vanatoare etc.

14:00 – 17:00 Orientare - traversarea unui masiv impadurit

17:00 – 18:00 Tehnici de supravietuire - identificarea resurselor

18:00 - 19:00 coborare in cascada, inot, sarituri in piscina naturala

20:00 - cazare, pregatirea cinei: mancaruri ciobanesti, foc de tabara

Ziua 3

10:00 - mic dejun

sfarsitul programului

Echipament

Echipament pus la dispozitie de Romanian Adventure:

  • kit de supravietuire - cutit, bidon de apa, busola, sursa de foc, reverva de hrana, surprize.
  • echipament de campare - pentru cei care nu dispun de acest echipament, la putem pune la dispozitie gratuit in limita stocului, sac de dormit, izopren/ saltea, pelerina de ploaie.

Echipament obligatoriu:

  • ghete/ bocanci outdoor - de preferinta folositi
  • incaltaminte sport lejera
  • articol de imbracaminte gros, pantaloni lungi, scurti, geaca de vant, caciula, mai multe perechi de sosete, prosop, sumara trusa de igiena corporala.

Va recomandam sa nu va ingreunati bagajul cu articole de imbracaminte in exces, sau accesorii inutile in astfel de situatie.

Cazare si masa

Pentru prima noapte vom construi impreuna adaposturi in tabara din padure, participantii avand la dispozitie izoprene si saci de dormit.

In afara proviziei de hrana din kit-ul de supravietuire, grupul va fi instruit sa culeaga din teren tot ce are nevoie pentru asigurarea necesarului energetic.

Cazare (1 noapte) – dupa intoarcerea din salbaticie aveti parte de un pat confortabil si o masa pe cinste, la una din pensiunile din zona.

Petrecere – supravietuitorii isi vor impartasi experientele la focul de tabara, cu vin de Pietroasele si mancaruri ciobanesti, preparate la ceaun.

Pensiunea va fi aleasa in functie de numarul de participanti din perioada respectiva, de sezon si conditiile meteo.