• Scufundari

Scufundari

Scufundari (scuba diving) in Romania pentru incepatori in lacuri mmontane sau mare la nivel "discovery".

Descriere

Oferim clientilor nostri mai multe tipuri de scufundari, atat celor care sa afla la prima experienta sau incepatorilor. Sedintele de scuba diving se desfasoara in mai multe puncte de pe litoralul romanesc si in lacuri montane.

La Marea Neagra organizam iesiri de discovery scuba, cu posibilitatea vizitarii si fotografierii unor rezervatii naturale subacvatice, campuri de ceramica sau alte vestigii antice, dar si scufundari la epavele aflate in apropierea tarmului. Pentru participarea la acestea din urma, este obligatoriu minim brevetul de “open water” si implica deplasarea cu ambarcatiuni motorizate.

Scufundarile in lacuri de munte se diferentiaza dupa adancimea la care sa fac si caracteristicile lacurilor respective. Pentru incepatori organizam scufundari in lacuri de acumulare sau naturale in zone cu adancimea de cativa metri, inspectate in prealabil de echipa noastra. Pentru scafandri brevetati organizam expeditii in lacuri cu adancimi mai mari, unele situate la altitudine.

Pentru aceste iesiri vizam lacuri din zone izolate si salbatice cu peisaje deosebite, unde fauna acvatica este bogata si apele curate. Pentru deplasarea participantilor si a echipamentelor se folosesc masini de teren, cai de povara sau carute. in unele cazuri fiind necesara camparea pe malul lacului.

Romanian Adventure asigura la cerere, toate echipamentele si logistica necesara.

Locatii

Vama Veche, 2 Mai, Mangalia, Vidraru, Siriu, Gura Portitei, Izvorul Muntelui, lacuri montane naturale

Echipament

echipament complet de scufundari, costum din neopren, butelie de aer

Foto