• Povestea vinului
 • Sound Camp
 • Comoara haiducilor
 • Comoara din Delta
 • Lost
 • Adventure Camp
 • Povestea vinului

  Pe dealurile insorite ale Dobrogei de mii de ani se face vinul cel mai limpede si mai dulce. Exista inca soiuri vechi demult uitate, cu nume ciudate, care mai acopera azi doar cateva petice de pamant, printre ruine de cetati antice.

 • Sound Camp

  Program inedit de exercitii de team building bazat pe muzica, instrumente si sunete, avand in centru conceptul de "Silent Disco".

 • Comoara haiducilor

  Sus, in padurile din munti, pe poteci asunse, se ajunge la locul unde sta ingropata comoara haiducilor. Dupa sute de ani...

 • Comoara din Delta

  Piratii de la gurile Dunarii au ascuns in inima Deltei o comoara fabuloasa. Cu ajutorul unor harti vechi veti naviga in cautarea ei...

 • Lost

  Supravietuitorii unui accident aviatic sunt obligati sa revina la civilizatie, traversand o zona muntoasa salbatica.

 • Adventure Camp

  Un program de team building pentru echipele care doresc sa ramana cu experienta unei adevarate aventuri.

Despre team building

Team building-ul este reprezentat de o suma de procedee si exercitii menite sa consoliteze relatiile sociale din cadrul unei echipe de lucru, avand ca spop rezolvarea unor probleme interpersoanle, stabilirea unor relatii organizatorice si a unor roluri in cadrul echipei, ducand la imbunatatirea performantelor si rezultatelor colectivului. In mediul de lucru actual, devine tot mai necesar ca membrii unei echipe sa-si formeze metode de lucru si in afara organizatiei sau in mediul virtual, astfel introducerea angajatilor in programe de team building devine obligatorie, fiind in cazul unor anumitor ramuri, printre putinele ocazii de a crea relatii de lucru in acelasi spatiu fizic.

Team building-ul se imparte in mai multe categorii in functie de scopul urmarit, tipul activitatilor incluse si mediul de desfasurare. Exista programe de team building avand ca scop rezolvarea de probleme (problem solving), managentul conflictelor, asumarea resposabilitatii participantilor, managementul resurselor sau dezvoltarea comunicarii.

Multe evenimente de team building se bazeaza exclusiv pe jocuri specifice, din mai multe categorii (ice-breakers, trust building, problem solving, etc) sau programe alcatuite din sporturi si activitati transformate pentru a urmari scopul unui astfel de eveniment. Dintre acestea se evidentiaza sesiunile de team building in care se practica sporturi de aventura, denumite "team adventure", prin care se urmareste dezvoltarea camaraderiei, a spiritului de echipa, a increderii reciproce, in urma trecerii prin incercari si situatii limita, atunci cand participantii traiesc impreuna experiente extraordinare.

Evenimetele de team building se pot organiza aproape orinde, in zone urbane, rurale sau in statiuni turistice, in interior sau in aer liber. Exista posibilitatea organizarii de activitati chiar la locul de munca, dar cele mai indicate sunt sesiunile care necesita deplasarea si schimbarea peisajului cotitian.

Experienta in organizarea a cateva sute de evenimente de team building indiferent de sezon sau locatie, pune in masura echipa noastra de traineri, sa poata initia intreaga paleta de activitati sau programe de team building, de la sporturi de aventura pana la jocuri specifice, sau alte activitati create de noi, inspirati din ulimile lucrari de specialitate.

Ca firma de team building ce activeaza in turismul de afaceri, avem in portofoliu si serviciile conexe necesare unui eveniment reusit; transport, cazare, entertaimnet, etc.


Pentru un program de team building potrivit echipei tale, contacteaza-ne si vom gasi impreuna solutia unui eveniment reusit.


Programe de team building

Programele de team building sunt conbinatii complexe de exercitii, activitati si sporturi, menite sa poarte participantii prin experiente si momente deosebite, urmand ca pe durata a 1-2 zile sa duca grupul catre obiectivele vizate.

Mai mult

Buftea Team building Camp

buftea_teambuilding Mai mult

Team building la Snagov

Un program de team building complet, cu o mare varietate de activitati, datorata infrastructurii si cadrului natural intalnit in jurul Lacului Snagov.

Mai mult

Team building la mare

Aici, pe tarmul marii, s-au strans voinici de pretutindeni pentru a se intrece in cinstea zeului Neptun.

Mai mult

Jocuri de team building

Jocurile specifice de team building pot fi desfasurate in orice locatie, in mare parte pe toata durata anului.

Mai mult

Team building in Delta Dunarii

Pentru team building, Delta Dunarii este probabil cea mai spectaculoasa regiune din Romania.

Mai mult

Team building indoor

Programe si activitati de team building indoor, organizate in orice tip de locatie, in zone turistice sau urbane.

Mai mult

Team building de iarna

Oferta de team building pentru sezonul de iarna, programe cu activitati outdoor, dar si componente indoor.

Mai mult

Petreceri corporate

Pentru evenimente speciale cu o nuanta aparte, va propunem locatii cat mai putin conventionale, cum ar fi plaje retrase, zone montane, paduri etc.

Mai mult