• River Rafting
  • Offroad
  • Scufundari
  • Canoeing
  • Canyoning
  • Mountain biking
  • Sailing
  • Alpinism
  • ATV

In cadrul evenimentelor de team building, prin activitatile din categoria team adventure oferite de Romanian Adventure, se urmareste dezvoltarea in principal, a camaraderiei, spiritului de echipa, abilitatilor de rezolvare de probleme, comunicare si conducere, in urma trecerii prin incercari si situatii limita, atunci cand participantii traiesc impreuna experiente extraordinare.

Rafting

River rafting-ul este un sport ideal pentru team building/ team adventure, datorita complexitatii procedeelor si necesitatea coordonarii echipajului pentru a depasi obstacolele intalnite pe cursul raului. Membri echipei sunt pusi in fata unor incercari reale, unde fiecare trebuie sa se implice cu toata forta si atentia posibila, sa ia decizii intr-o secunda, pentru a tine barca si implicit echipa pe linia de plutire. Acesta experienta de efort si adrenalina nu va fi uitata usor, iar participatii isi va aminti cu siguranta, numele coechipierilor din barca.

Echipajul unei ambarcatiuni este format din 4-6 participanti + 1 ghid. Barcile de rafting sunt barci speciale, construite dintr-un material foarte rezistent la frecare si lovituri. Inainte de a incepe coborarea de rafting, grupul va fi instruit privind modul in care va decurge activitatea si a actiunilor in cazuri speciale.

Canoeing

Canoeing-ul se regaseste des in programele de team building ale clientilor nostri. Turele sau concursurile de kayak si canoe asigura participantilor experiente deosebite, avand la dispozitie ambarcatiuni rapide cu echipaj de 2-3 persoane, traversant lacuri si rauri cu peisaje pitoresti, putin accesibile de pe uscat. Detinem logistica necesara pentru a avea pe apa in acelasi timp, un grup de cateva zeci de persoane, formand convoaie in care este necesar ca ambarcatiunile sa se alinieze iar membri echipajelor sa se coordoneze proape perfect.

Pentru team building-uri avem trasee pe lacuri montane, in special Siriu (Nehoiu), Vidraru, Satic(Rucar), rauri ca Buzau, Olt, Arges, lacuri de ses ca Snagov, Mostistea dar si trasee de canoe pe Dunare sau Delta Dunarii.

Off road

Turele de off froad se preteaza foarte bine unor sesiuni de team adventure, dand participantilor ocazia sa ajunga in zone total izolate, aflate in inima muntilor, practic inaccesibile celor mai multi. Echipajele sunt formate din 3-4 persoane plus ghidul, oferindu-le posibilitatea de a conduce prin rotatie masina de offroad pe portiuni de drum cu grad mai redus de dificultate. Se pot vizita obiective naturale, stane montane, cabane de vanatoare sau se pot organiza picnicuri in zone de altitudine sau in mijlocul pustietatii.

Pe parcursul excursiilor de off road organizate de noi, cerem clientilor nostri sa respecte cateva reguli de conduita eco. Masinile nu au voie sa paraseasca drumurile forestiere sau cararile de caruta, traversarea cursurile de apa se face doar prin locuri amenajate, este interzisa traversarea pasinilor alpine, folosirea claxonului, aruncarea oricarui obiect sau subsanta, strict interzisa.

Offroad-ul de tip cross-country are toate conditiile de a fi practicat pe drumurile din Carpati, cu ture de la cateva ore, pana la durata de cateva zile. Varietatea perisajului ne ajuta sa legam aceste raiduri cu alte sporturi sau activitati montane, canoe, rafting, scufundari, alpinism, culesul fructelor de padure, foto safari, etc.

Organizam excursii de off road pentru team building in: Brasov, Poiana Brasov, Bran, Moieciu, Paltinis, Voineasa, Ranca, Vama Buzaului, Nehoiu, Covasna, Vatra dornei, Muntii Macin, Podisul Dobrogei, etc.

Treasure Hunt

Treasure hunt este o activitate tipica de team adventure, prezenta in cele mai multe programe de team building. Este o activitate complexa de lucru in echipa, comunicare si conlucrare din categoria “problem solving”, avand mai multe componente specifice; sesiuni de trekking, orientare cu harta, exercitii logice si de efort.

Cautarea de comori poate cuprinde si alte activitati sau sporturi de aventura in functie de numarul de participanti, sezon si timpul avut la dispozitie. Pot fi introduse, ture de canoe, off road, coborari de rafting, scufundari, pasaje de tiroliana, exercitii de supravietuire, etc. Poate fi organizata in orice zona, la munte, campie sau litoral, in zone retrase sau foarte aglomerate, in mediu rural sau urban.

Obiectivul final al exercitiului este gasirea “comorii” puse in joc, care poate fi reprezentata de o imitatie de comoara, un obiect valoros pus la dispozitie de organizatori, un obiectiv natural sau turistic (muzeu, casa memoriala, ateliere artizanale, cetati, etc.), bilete la diferite evenimente.

Nenumaratele variante de organizare, varietatea premiilor, locatiile si activitatile diferite, ofera grupurilor posibilitatea de a practica treasure hunt in cadrul mai multor evenimente de team building. Datorita experientei acumulate de participanti in acest joc, este necesara marirea gradul de complexitate a probelor, de la caz la caz.

Scuba

In curand....

Paintball

In curand ...

Mbiking