Echipa Romanian Adventure poate organiza programe de team building sau activitati de aventura in orice locatie din tara sau strainatate, aleasa de client sau propusa de agentii de turism.

Datorita experientei adunate in aproape 10 ani de activitate, propunem la randul nostru locatii ce permit desfasurarea in conditii optime a evenimentelor de team building, din punctul de vedereal dotarilor, facilitatilor necesare, dar si al cadrului natural din zona vizata.

Locatiile prezente in aceasta sectiune a ofertei Romanian Adventure au favorizat reusita unor evenimente organizate in sezoanele precedente, serviciile oferite primind aprecierea clientilor nostri, sau au fost inspectate de echipa noastra si se ridica la anumite standarde.

Pentru toate locatiile prezentate, garantam calitatea serviciilor de cazare si masa dar si a facilitatilor necesare organizarii unor evenimente corporate.

Avand colaborari de durata cu cele mai multe dintre locatii, putem oferi clientilor nostri cele mai bune tarife, incercand sa satisfacem toate solicitarile, indiferent de bugetul avut la dispozitie sau de munarul participantilor.

Delta Dunarii

Pensiunea la Sorin

Adresa: Str. Apicultorilor Nr. 3, Murighiol
Descriere: Situata in comuna Murighiol, in partea de est a jud. Tulcea, pe bratul Sf. Gheorghe la 36 Km de municipiul Tulcea, pensiunea La Sorin este amplasata intr-o zona cu un peisaj care te va surprinde cu siguranta atat prin linistea desavarsita cat mai ales prin caracterul salbatec si inedit al florei si faunei Deltei Dunarii.
Facilitati: Sala petrecere

Marea Neagra

Cocor Spa Hotel

Adresa: Neptun-Olimp, Constanta
Descriere: Cocor Spa Hotel pune la dispozitia oaspetilor sai un numar de 242 spatii de cazare precum si confortul celor 4 stele dobandite in urma investitiilor de amploare realizate in ultimii ani.
Facilitati: Sala conferinte, Sala petrecere, Centru Spa.

Gura Portitei

Complex Gura Portitei

Adresa: Portul Jurilovca
Descriere: Se afla pe fasia de nisip ce desparte marea de Razelm. Pentru a ajunge pe aceasta "insula" se traverseaza marele lac plecand din Jurilovca, ajungand intr-un mic port pescaresc pe plaja marii. Un loc ideal pentru grupuri, cu multiple activitati de team building, sporturi acvatice, pescuit, bird-watching.
Facilitati: Sala petrecere, terase, club, piscina, plaja, ambarcatiuni, terenuri de sport, locuri de pescuit.

Snagov

Club Snagov

Adresa: Strada Aleea Nufarului nr. 1B, Snagov Sat
Descriere: În sfârșit, ai găsit locația ideală pentru un team building! Snagov Club este locul care iți oferă atât spații interioare cât și exterioare pentru o vastă gamă de activități, beneficiind totodată și de facilitățile de cazare.
Facilitati: Sala conferinte, Sala petrecere, Centru Spa

Bran-Moeciu

Pensiunea Cristal

Adresa: Bran, Str. Branului 125
Descriere: Complexul este situat in Bran si ofera servicii de cazare si masa pentru evenimente de team building, pe tot parcursul anului.
Facilitati: sala conferinte, sala petrecere, internet wireless.


Complex Wolf

Adresa: Str. Branului 36, Bran
Descriere: Complex Wolf prin simplitate si eleganta ofera servicii de inalta calitate pentru evenimente corporate sau programe de team building.
Facilitati: Sala conferinte, Sala petrecere, Piscina, Sauna, Jacuzzi.

Valea Prahovei

Hotel Cheia

Adresa: Cheia, jud. Prahova
Descriere: Amplasat intr-un cadru natural de vis, care isi intampina oaspetii cu servicii si facilitati conforme standardelor internationale.
Facilitati: Sala conferinte, Sala petrecere.

Valea Buzaului

Cabana Hartagu

Adresa: Lacul Siriu
Descriere: Situata in mijlocul padurii, retrasa intr-o zona salbatica in apropiere de lacul Siriu, ideala pentru rafting si canoeing.
Facilitati: Restaurant, Foisor, Teren de tenis, Biliard, Internet wireless.


Complex Turistic Magura

Adresa: Com. Magura, Buzau
Descriere: “Mai aproape de natura nu se poate”. Este sloganul care se identifica cu Complexul Turistic Magura. Complex care se preteaza pentru programe de team bulding pentru grupuri medii si mari, care doresc cu precadere activitati acvatice.
Facilitati: Sala conferinte, Sala petrecere.


Pensiunea "Casa Matei"

Adresa: Com.Berca, Buzau
Descriere: Locatie situata pe malul Buzaului, ideala pentru programe de team building si team adventure, fiind aproape de traseul de rafting si canoeing. La aceasta pensiune se organizeaza Festivalul Carnatilor de Plescoi.
Facilitati: Sala conferinte, Sala petrecere, Pisnica, Teren de tenis, Foisor, .

Brasov

Pensiunea Bastion

Adresa: Vama Buzaului
Descriere: Pensiunea este situata in inima muntilor Ciucas, intr-o zona izolata, curata si foarte pitoreasca, departe de aglomeratie, dar accesibila cu orice mijloc de transport. Dispune de 30 de locuri de cazare in camere duble si apartamente. Este o locatia ideala pentru practicarea mai multor activitati de aventura, offroad, mountainbiking, enduro, ture de canoe, rafting dar si a mai multor genuri de programe de team building, organizate de echipa Romanian Adventure pe parcursul intregului an.
Facilitati: Sala conferinte, Sala petrecere.

Sibiu

Complex Turistic Albota

Adresa: Arpasu de Sus 505, Jud. Sibiu
Descriere: Complexul Turistic Albota este situate intr-o locatie idilica, unde va puteti bucura de “natura pura”, admirand Valea Arpaselului cu Caldarea si Rezervatia Naturala.
Facilitati: Sala conferinte, Sala petrecere, Jacuzzi, Sauna.

Sighisoara

Hotel Casa Wagner

Adresa: Piata Cetatii 7, Sighisoara
Descriere: Hotel Casa Wagner va invita in cetatea medieval a Sighisoarei, in inima Transilvaniei pentru a trai o experienta de neuitat.
Facilitati: Sala conferinte, Sala petrecere, Crama

Muntii Apuseni

Complex Turistic Terra Mythica

Adresa: Str. Principala, Ighiu
Descriere: Amplasat la doar 10 min de Alba Iulia, Complexul Terra Mythica este ideal pentru petru o vacanta relaxanta.
Facilitati: Sala conferinte, Sala petrecere, Piscina, Internet wireless.

Vatra Dornei

Hotel Castel Dracula

Adresa: Piatra Fantanele, Bistrita-Nasaud
Descriere: Hotelul Castel Dracula este pozitionat in Pasul Tihuta din Muntii Bargaului, in Piatra Fantanele, la 1116 m altitudine si este construit in stilul unei case medievale.
Facilitati: Sala conferinte, Sala petrecere, Partie de Sky


Complex Turistic Casa Elena

Adresa: Str. Voronet nr 8, Voronet
Descriere: Amplasat in localitatea Voronet, la 2,5 km de Gura Humorului, ideal pentru cateva zile de relaxare in natura.
Facilitati: Sala conferinte, Sala petrecere, Sauna.