Buftea Team building Camp

Programele de team building de langa Bucuresti, se pot organiza in conditii excelente, datorita zonelor intinse de paduri, parcuri naturale sau salba de lacuri.

Pescuit

Echipa de pescuit

Pescuitul sportiv se preteaza foarte bine unui eveniment de team building, datorita varietatii de locatii de desfasurare si numarului mare de metode de organizare, dar in special realatiei si interactiunii din membri unei echipe de pescuit.

Comoara haiducilor

Comoara haiducilor

Sus, in padurile din munti, pe poteci asunse, se ajunge la locul unde sta ingropata comoara haiducilor. Dupa sute de ani a fost descoperita o veche harta care indica ascunzatoarea.

Sound Camp

Program inedit de exercitii de team building bazat pe muzica, instrumente si sunete.

Echipajul navei Calypso

Echipajul navei Calypso

Te-ai gandit vreodata ca poti face parte, macar pentru cateva ore din acea echipa minunata de exploratori, condusa de capitanul Cousteau?

City Hunt

City Hunt

Acum poti trai propriul film, in scenarii care i-ar face invidiosi si pe cei mai celebri eroi ai ecranului.

Tabara militara

Tabara militara

Ofiterii Romanian Adventure vor supune echipele participante la un program riguros: desteptarea, inspectia, instructia, alarma sunt doar cateva dintre probele in urma carora acestea vor putea obtine puncte.

Team building pe plaja

Team building la mare

Aici, pe tarmul marii, s-au strans voinici de pretutindeni pentru a se intrece in cinstea zeului Neptun. Pe cei mai demni, insusi zeul ii va cinsti cu bogatiile marii.

Olimpiada alba

De mai bine de un secol, odata la patru ani toti sportivii se strang la Olimpiada alba. Acum aveti onoarea de a va reprezenta “tara” la sarbatoarea sporturilor de iarna unde veti purta propriul drapel.

Grand Prix

Echipa voastra de curse are responsabilitatea de a pregati noul sezon de campionat.

Lost

Lost

Supravietuitorii unui accident aviatic sunt obligati sa revina la civilizatie, traversand o zona muntoasa salbatica.

Adventure Camp

Adventure Camp

Un program de team building pentru echipele care doresc sa ramana cu experienta unei adevarate aventuri.

Terra Nova

Terra Nova

Mai exista inca, o “pata alba” pe harta lumii. Va fi organizata o expeditie pentru descoperirea acestui taram misterios si indepartat.

Team building la Snagov

Team building la Snagov

Un program de team building organizat langa Bucuresti, cu o mare varietate de activitati, datorata infrastructurii si cadrului natural intalnit in jurul Lacului Snagov sau in alte zone din apropierea Bucurestiului.

O locatie pentru tot timpul anului, unde am realizat evenimente de team building din primavara pana iarna. Se pot organizam majoritatea activitatilor si programelor de team building Romanian Adventure.

Comoara din Delta

Comoara din Delta

Piratii de la gurile Dunarii au ascuns in inima Deltei o comoara fabuloasa. Cu ajutorul unor harti vechi veti naviga in cautarea ei, trecand prin multe incercari si aventuri.

Expeditia polara

Se pregateste o expeditie catre o zona din nordul inghetat. Doar cei mai pregatiti specialisti pot face parte din aceasta echipa de exploratori polari.